Uygulamalarınızı arkadaşlarınızla paylaşmanın en kolay yolu

App Store artık düşündüğümüz kadar küçük bir uygulama marketi değil ve içerisinde bir milyonun çok üzerinde uygulama bulunuyor. Bu kadar çok uygulama mevcutken de haliyle işe yarar ve ilgi çekici uygulamaları keşfetmek pek kolay olmuyor. Bahsedeceğimiz uygulama hem arkadaşlarınıza hangi uygulamaları kullandığınızı göstermeye yardımcı olacak hem de aynı zamanda iPad ve iPhone cihazlarınız için birbirinden güzel yeni uygulamalar keşfetmenize yardımcı olacak.

homer

Bunların hepsinde bize yardımcı olacak olan uygulamanın adı Homer. Homer uygulamasının yapımcısı ise PayPal’ın C-Founder’ı olan Max Levchin. Uygulamayı kurduktan sonra Home Screen’inizin fotoğraflarını çekiyorsunuz ardından uygulama hangi uygulamalarınızın yüklü olduğunu otomatik olarak algılıyor ve size özel bir profil oluşturuyor. Profilinizi düzenleyebiliyor ve diğer kullanıcıların profilleri ve kullandığı uygulamaları görebiliyorsunuz. Dikkatinizi çeken uygulamaları ise hemen tıklayarak App Store üzerinden indirerek kurabiliyorsunuz.

Arkadaşlarınızı bulmak için ve onlarla hangi uygulamaları kullandığınızı paylaşmak için ise Facebook ve Twitter gibi değişik sosyal seçeneklerden faydalanabiliyorsunuz. En önemli nokta ise Homer uygulaması sadece iOS 7 ve üstü cihazlarda çalışıyor.

Homer Uygulamasını App Store üzerinden indirmek için tıklayın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir