Valorant Skye Ajanı Özellikleri Neler?

Valorant Skye, oyuna eklenen en yeni ajan olarak duyuruldu. Oyuna bambaşka bir renk getireceğini söyleyebileceğimiz yeni ajan, bazı güncelleme sorunları nedeniyle bir yayınlandı bir geri çekildi ama sonuçta yeni karakterimizle tanışma fırsatını bulmuş olduk.

Daha çok iyileştirici yönü ile dikkat çekecek yeni kadın karakterinin tanıtımının yapılması ve ilk özelliklerinin değerlendirilmesinden sonra da nasıl bir karakterle karşı karşıya olduğumuzu da anladık. Peki, Skye nasıl bir karakter? Ne kadar yetenekli?

Valorant Skye için Tüm Yetenekler ve Dikkat Çeken Özellikler

Yeni ajan, ana odak noktası olarak bir şifacı. Fakat bu kez şifacımız çok daha güçlü ve çok daha yetenekli. Genel olarak karakterin yeteneklerini sınıflayan geliştirici, yenilikleri 4 başlık altında toplamış durumda. Yetenekleri anlamak için bu başlıklara bakalım.

Valorant Skye Ajanı16

  • Kılavuz Işık Yeteneği: E ile aktif olan yetenektedüşmanları belli bir süre kör eden bir kartal çağırıyorsunuz.
  • Trailblazer: Q ile aktif olan yetenek, güçlü bir kaplanı çağırmanızı sağlıyor. Kaplan bir hayli güçlü ama şunu da belirtmek gerekiyor ki uzak mesafe düşmanlara karşı çok etkili değil. Çünkü karakterin görüş mesafesi kısa tutulmuş durumda. Tabii ki burada oyun dengesinin korunması amaç edinmiş. Bir yandan karakter güçlendirilmiş ama bir yandan da bazı noktalardan eksik bırakılmış.
  • Yeniden Büyüme:Valorant Skye ajanı için ana yetenek bu olarak gösterilebilir. C ile aktif olan yetenekte, belirlenen çember içerisine giren dost ajanların iyileştirilmesi sağlanıyor. Yine burada oyun dengesi kurulmuş durumda. Karakter diğer ajanları iyileştirebiliyor ancak kendini iyileştiremiyor.
  • Arayıcılar: Kartal, kaplan gibi yardımcıları olan ajan, yine böyle bir özelliğe daha sahip. Arayıcılar yeteneği X ile aktif ediliyorve sizi görenler kimler ise bunların ortaya çıkmasını sağlıyor.

1000 Valorant Puanı ile direkt olarak kilidinin açılabileceği Valorant Skye için paylaşılan yetenekler bunlar. Bu tür güçlü bir şifacının oyuna dahil edilmesi güzel bir adım olmuş. Benzer şekilde belli aralıklarla yeni karakterler gelmeye devam edecektir ama Skye gibi güçlü şifacıların yeri ayrı olacak orası kesin. Zaten henüz kapalı beta aşamasındayken bile yeni karaktere gösterilen ilgi çok yoğun oldu.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir