Video’nuzdan otomatik Fotoğraf yakalamak

Eğer siz de benim gibi biraz sosyal biriyseniz ve genelde sıklıkla gerçekleştirilmeyen konser gibi etkinliklere katılıyorsanız, oturup bir bir fotoğraf çekmek yerine tek seferde işi bir kareye almak çok daha uygun görünüyordur. Buna hiç şüphem yok, ben de böyle yapıyorum. Peki, böyle durumlarda çektiğimiz videoların içerisinden otomatik olarak fotoğraf pozları yakalasak çok daha iyi olmaz mıydı? İşte bu sefer çektiğiniz veya indirdiğiniz Video dosyalarından nasıl fotoğraf yakalayacağınızı göstereceğiz.

vhoto

Öncelikle App Store’dan Vhoto uygulamasını yükleyin. Bu uygulama seçtiğimiz herhangi bir video içerisinden arama yaparak bizlere en uygun olan fotoğrafları seçip çıkartıyor. Siz de eğer böyle uzun videolar çektiyseniz bu uygulama yardımıyla kolaylıkla otomatik olarak içerisinden fotoğrafları çıkartabilirsiniz. Programın diğer bir avantajı da size otomatik olarak fotoğraf karelerini getiriyor olması ve bu karelere efekt uyguladıktan sonra kayıt edebiliyor olması.

Eğer siz de video dosyalarınızın içerisinden harika fotoğrafların çıkacağına inanıyorsanız o zaman Vhoto‘yu deneyerek kısa süre içerisinde bilgisayara aktarma ve format dönüştürme gibi işlemlerle uğraşmadan istediğiniz fotoğrafları film rulonuza kaydedebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir