WhatsApp Web iPhone ile Nasıl Kullanılır?

İtiraf etmek gerekirse WhatsApp’ı web sürümü ile kullanacağımızı öğrendiğimizde ilk sevinenlerden biri de ben olmuştum. Böylece zamanımın çoğunluğunu bilgisayar başında çalışarak geçiren ben bir telefona bir bilgisayar ekranına bakmaktan kurtulacaktım. Derken büyük bir şok yaşadık ve WhatsApp Web sürümünün iOS işletim sistemine sahip cihazlarımızla kullanılamayacağını öğrendik. Şimdi uzun süre aradan sonra resmi destek gelmemiş olmasına rağmen WhatsApp Web için yayınlanan yeni bir tweak sayesinde WhatsApp’ı iPhone ile bilgisayardan kullanabilir hale geldik. İşte detaylar ve iPhone’u WhatsApp Web ile nasıl kullanabileceğinizin yolu;

(WhatsApp Web’i iPhone ile kullanmanız için cihazınızın Jailbreakli olması gerekmektedir.)

Adım 1:Cihazınızda WhatsApp’ın son sürümünün kurulu olduğundan emin olun.

WhatsAppWebEnabler

Adım 2: Cydia’yı açın ve ardından BigBoss reposu içerisinde yer alan WhatsApp Web Enabler isimli Tweak’i kurun.

Adım 3: Kurulum sonrasında cihazınızın Ayarlarından WhatsApp Web Enabler’a ulaşın ve Tweak’i aktif konuma getirin

Adım 4: WhatsApp’a giriş yapın ve ardından Ayarlar’a giriş yapın. Burada yer alan WhatsApp Web‘e tıklayın.

Adım 5: Şimdi bağlanma işlemini tamamlamak için web.whatsapp.com internet adresine giriş yapın. Girişinizi Google Chrome, Opera veya Firefox tarayıcılarından herhangi birini kullanarak gerçekleştirin. Safari henüz desteklenmiyor.

Adım 6: Cihazınızı bilgisayarınızdaki sayfaya tutun ve giriş için gerekli olan QR kodu okutun. Bu işlem sonrasında web sayfası üzerinden WhatsApp aktif hale gelecektir.

 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir