Whatsapp’a Yeni Özellik Gelecek

Popüler mesajlaşma uygulamalarının lideri olan Whatsapp, kullanıcılara en iyi imkanlar ile iletişim kurmayı sağlamak ve kendisine sahip olarak hiçbir uygulamayı görmemesi ile her gün yeni güncellemeler geliştirmektedir. Snapchat uygulamasının bilen kişiler bu özelliği daha iyi anlayacaklar.

Bilmeyeler için snapchat nedir ve nasıl kullanılır sorusuna cevap verelim.

Snapchat, ister selfie, ister arka kamerayı kullanarak fotoğraf çekme uygulamasıdır. Fakat fotoğraf çekme özelliğinin yanı sıra bunu özel kılan özelliği ise; bir grup oluşturuyorsunuz ve grubunuzda ekli bu kişilere fotoğraflarınızı gönderebiliyorsunuz. Göndermiş olduğunuz fotoğraf anlık olarak işlem görmekte ve sizin karşı tarafa fotoğrafı gönderirken belirlediğiniz saniye kadar, karşı taraf fotoğrafı görüntüleyebilmektedir. Bu demek oluyor ki, ne siz ne de karşı taraf fotoğrafı hiç bir şekilde kaydedemiyor ve maksimum 10 saniyeden fazla görüntüleyemiyor. Anlık fotoğraf iletim programı olan Snapchat, oldukça ilgi görmekte ve çoğu Android veya İOS kullanıcılarının popüler programları arasında yer almaktadır. Son bir özelliği ise göndermiş olduğunuz fotoğrafın üzerine yazı yazmanızı sağlayarak, iletili fotoğraflar göndermenizi sağlamaktadır.

WhatsApp-Vs-Snapchat-Free-Download-400x242Peki Nedir Bu Özellik ?

Snapchat’i açıkladıktan sonra Whatsapp’ın yeni özelliğini az çok anlamışsınızdır. Whatsapp, Snapchat de bulunan bu özelliği kendisine entegre ederek kullanıcıların Snapchat kullanmasına gerek kalmamasını sağlayacak. Snapchat üreticileri için büyük bir sorun olacak bu uygulamayı Whatsapp’ı aktif olarak kullanacak kişiler oldukça seveceğe benziyor.

Whatsapp, şu an dünya da en çok kullanılan Android uygulamaları arasında yer almaktadır. Bir çok rakibi olmasına rağmen uygulamış olduğu taktikler rakiplerini alt edecek özelliktedir. Rakiplerinin kemik uygulamasını ve özelliklerini detaylı olarak analiz ederek kendisinde barındıran Whatsapp, bu konuda oldukça başarılı ve kullanıcılarına başka bir programa ihtiyaç duymadan iletişim sağlamayı hedeflemektedir.

Görünen o ki Whatsapp’ın Mavi Tik güncellemesinden sonra uzun bir süre gündemde Snapchat güncellemesi de yer alacaktır. Bu durum kimi firmaları etkilerken, kullanıcıları oldukça sevindirecektir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir