WhatsNot ile Kişiye Özel Whatsapp Ayarları

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp her yeni sürümüyle birlikte güzel özellikler getirse de bazı özellikleri nedeniyle birçok ilişkinin bitmesine neden oluyor. Son görülme saati, mavi tik gibi olaylar ilişkilerde büyük problemlere neden olabiliyor. Kişiye özel ayarların yapılamıyor olması nedeniyle Whatsapp hala daha eksik bulunuyor.

WhatsNot kişiye özel ayarların yapılmasını sağlıyor

WhatsNot sayesinde kişiye göre ayarlarınızı belirleyebiliyorsunuz. Örneğin; rehber listenizde yer alan Ahmet sizin profil fotoğrafınızı, son görülme saatini görebilirken, Ayşe ise bunların hiçbirini görmeyebilir. Bu sayede kişiye özel ayarlama yaparak farklı amaçlar için kullanabilirsiniz. Burada herkesin aklına türlü türlü çakallıklar gelebilir fakat gizlediğiniz kişi sizi başka bir telefondan incelerse yapacak hiçbir şey yok.

WhatsNot uygulaması nasıl kullanılır?

  • Öncelikle uygulamayı yükleyin ve çalıştırın. Uygulamayı ilk kez çalıştırdığınızda karşınıza biri intro çıkacaktır. Buraları “Next” ve “Skip” diyerek geçebilirsiniz.
  • Intro alanını geçtikten sonra karşınıza rehber listenizde yer alan kişiler gelecektir. Kişilerin yanında yer alan kare alanını tiklerseniz o kişi artık bilgilerinizi göremeyecektir. Tiklediğiniz kişiyi engellemiş olmazsınız, sadece sizin son görülme saatinizi göremez.
  • Uygulamada bir kez ayarlama yapmanız yeterli olacaktır.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir