WWDC14 Apple geliştirici (developers) konferansı detayları

Worldwide Developers Conference 2014 (WWDC14) için detaylar belli oldu. Her yıl yapılan geliştiricilerin katıldığı konferans bu yılda etkinlik kapsamına alındı. Ancak bu yıl bazı farklılıklar hemen göze çarpıyor. Bunlara yazımızın devamında değineceğiz. Öncelikle iOS ve Mac platformlarında geliştiricilerin katıldığını ve San Francisco‘da düzenlendiği bilgileriyle başlayalım.

Bu yılda düzenlenecek olan geliştiriciler konferansı için tarih belli oldu. 2-6 haziran arasında gerçekleştirilecek ve 4 gün sürecek bir platform. Katılım için başvurular şimdiden başladı. Takipte olanlar için duyurmuş olalım. Ancak bu yıl başvuruda bir değişiklik var. Önceki yıllardaki gibi ilk gelen alır mantığı artık sona eriyor. Bu yıl yürürlüğe giren uygulamada katılım formu ile başvurular kabul ediliyor.

WWDC 2014

7 Nisan‘a kadar başvurular sürecek. Ön bir değerlendirmeye tabi tutulan formlar arasından 5000 şanslı kişi belirlenecek. 4 gün sürecek konferans için katılım ücreti 1599 dolar. Ayrıca geliştirici sayısında bu yıl kısıtlamaya da gidilmiş.

Başvuru için aşağıdakilerden birine kayıtlı olmanız gerekiyor;

  • iOS Developer Program
  • iOS Developer Enterprise Program
  • Mac Developer Program

Yani yeniliklerden birisi de bağımsız geliştiricilerin yer almayacağı. Ayrıca iOS 8 ve iPhone 6 için ilk detayların da konferansa katılanların öğreneceği tahmin ediliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir