İnceleme: Xperia J, Xperia Miro

Sony, akıllı telefon piyasasına iki yeni telefon modeli ile daha katıldı: Xperia J ve Xperia Miro. Yaz sonundaki IFA 2012 fuarında tanıtımı yapılan ve Türkiye’de satışa sunulan bu iki akıllı telefonu dilerseniz beraber inceleyelim.

sony xperia j

Xeria J:

Sony’nin yeni akıllı telefonu, 512 MB RAM kullanıyor. Qualcomm tek çekirdekli 1 GHZ MSM7227A Snapdragon S1 işlemci kullanılan cihaza, artık eski olarak atfedilecek Adreno 200 GPU eklenmiş.  854 x 480 piksel ekran çözünürlüğü bulunan Xperia J, 4 inç ekran boyutuna sahip ve 5 MP LED flaşlı kameraya sahip. Ayrıca görüntülü görüşme için ön kamerası mevcut. Bataryası ile 1750 mAh gücüne sahip.

Xperia Miro:

Sony’nin diğer akıllı cihazı olan Xperia Miro, arkadaşından biraz daha düşük özelliklere sahip. Cihazda, 800 MHZ hızındaki MSM7225A Snapdragon S1 işlemci mevcut. Xperia Miro’da da yine Adreno 200 GPU tercih edilmiş. 3,5 inç boyutundaki ekran 320 x 480 piksel ekran görüntüsüne sahip. Ekran camına özel bir kaplamaya yer veren Sony, Xperia Miro’nun ekranının rakiplerine oranla çok dayanıklı olduğunu iddia ediyor. Cihazda 4 GB dâhili ve arttırılabilir hafızanın yanında 512 MB RAM mevcut.

sony xperia miro

Kırmızı, mavi, turkuaz, yeşil, beyaz, sarı veya mor renk seçenekleri bulunan Xperia Miro, bildirim geldiğinde hangi bildirimde hangi rengin gelmesini istiyorsanız o renkte ışık veriyor. Örneğin Twitter bildirimi geldiğinde, mavi veya kırmızı veyahut dilediğiniz renkte bildirim gelmesini sağlayabiliyorsunuz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir