Xperia P,Xperia Go ve Xperia E Android 4.1.2 Güncellemesi Verildi

Sony dün yaptığı resmi açıklamayla Android 4.1.2 güncellemesinin bu hafta verileceğini duyurmuştu.

Blog sitesinden gelen açıklamalara bakılırsa, verilen bu güncellemelerin bazı Xperia P ve Xperia Go kullanıcılarına ulaştığı görülüyor. Bu anlamda bakıldığında resmi olarak güncelleme verilmiş durumda ve elinizde daha önceden açıkladığımız modellerden bir telefonunuz varsa sürekli kontrol edip güncellemenize kavuşabilirsiniz.

Bu sürümde göze çarpan noktalara değinecek olursak; Project Butter kapsamında daha hızlı ve stabil bir sistem, Sony’nin yeni medya uygulamaları Walkman, Albüm ve Filmler, pil ömründe artış sağlayan STAMINA modu, Google Now, yeni widget’lar, menüde hızlı arama seçeneği gibi bir çok alanda yenilikler ve iyileştirmeler göze çarpıyor. Bu anlamda telefonun daha hızlı ve daha kullanılabilir olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu dizi yapılan çalışmalar ile daha önceden şikayet ettiğiniz durumlardan kurtulmanız ve telefonunuzdan maksimum düzeyde verim alabilirsiniz.

Önceden belirttiğimiz gibi Xperia S, Xperia SL, Xperia Acro S gibi telefonların bu güncellemeden nasiplenemeyeceğini de hemen belirtelim. Xperia P, Xperia Go, Xperia E gibi telefonlara verilen bu güncellemenin ardından diğer telefonlar içinde mayıs ayı içinde bir güncelleme verileceği duyuruldu.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir