Yanlışlıkla Akşam Saatine Alarm Kurmayın

Aslında karıştırmak çok kolay değil ama AM/PM yani öğleden önce, öğleden sonra ayrımını yapamayanlar için karıştırması bazen içten bile olmuyor. Cydia’da yerini alan yeni bir tweak olan PM, really? eklentisi gece saatlerinde sabah kalkabilmek için alarm kurduğunuzda bu alarmı yanlışlıkla akşam saatlerine kurarak uyanamama problemi yaşamanızı engelliyor.

Konsept oldukça basit. Ne zaman akşam saatine alarm kurmaya çalışırsanız, tweak size alarmı gerçekten o saate kurmak isteyip istemediğinizi soruyor. Eğer gerçekten akşam saatine kurmak istiyorsanız bunu onaylayın, eğer kazara akşam saatine kurmaya çalıştıysanız iptal edin (cancel) ve alarmınızı değiştirin. Bundan daha basit olamazdı.

Aslında, tweak çalışırken aşağıdaki fotoğraftaki gibi “Yes I did” (Evet yaptım) ve “Nope” (Hayır) seçeneklerinin yerine “Confirm” (Onayla) ve “Cancel” (İptal Et) seçenekleri bulunsa daha anlaşılır olurdu kanaatindeyiz. Tabi ki Türkçe olmadığından dolayı bizim için pek bir anlam ifade etmiyor. Bu tabi ki kişisel bir düşünce.

PM-really

Eğer kendinizi alarm kurarken sürekli hatalı işlem yaparken buluyorsanız kesinlikle PM, really? tweakını kullanmalısınız. Her ne kadar cihazlarımızda 24 saat göründüğünden dolayı bu sorunu pek yaşamayacak olsak da..

PM, really? eklentisi Cydia’da BigBoss reposunda ücretsiz olarak bulunuyor.Sizce kullanılabilir mi? Fikirlerinizi ve kullanılabilirliği hakkındaki yorumunuzu aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin.

Tweak Adı: PM, really?

Geliştirici: Jay Zuerndorfer

Repo: BigBoss

Fiyat: Ücretsiz

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir