Yeni iPod Touch satışa sunuldu!

Sessiz ve derinden bir apple cihazı dün satışa sunuldu. Ürün hakkında daha öncesinde çok bir dedikodu çıkmamıştı ki dün itibariyle apple sitesine baktığımızda yeni iPod Touch’un satışa sunulduğunu gördük. Aslında kısa bir zaman önce duyuru yapılmıştı fakat onun öncesi için pek dedikodu duyamadık. Duyurunun hemen ardından da satışa sunulmuş oldu. Yeni iPod Touch’un önceki versiyonuna göre kasa olarak bir değişikliği olmadığı için aslında yeni nesil demek yanlış olur.

Cihazın bazı özelliklerine değinelim; Hemen ön yüzünde FaceTime kamera bulunuyor. Bu kamerayla hali hazırda görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Hoş ki ben Türkiye’de görüntülü konuşmanın çok kullanılmadığını düşünüyorum. 🙂 Siz de çevrenizde çok az rastlamışsınızdır. Birbirinden güzel renklere sahipler. Gerçekten alıcı iseniz bu sizi oldukça düşündürecek, karar vermenizi zorlaştıracak. Zaten çok ince ve hafif olan iPod Touch’lar şimdi daha da hafifletilmiş. 

iPod Touch

4 inç retina ekran, 5 Mp iSight kamera ile 1080p HD video kaydı, EarPods kulaklık, çift çekirdekli A5 işlemci cihazın en önemli özellikleri. Hafıza olarak daha da genişletilmiş ürünler var. Kamerası için Led flash da düşünülmüş. Kamerada yüz tanıma ve panoramik çekim özellikleri mevcut. İşletim sistemi olarak tabiki iOS 6 ile birlikte geliyor. 

Cihazın satış fiyatı olarak 299 dolar görünüyor. Ancak Türkiye’de kaça kullanıcıyla buluşur orası merak konusu. 

Meraklı arkadaşlar apple sitesinden cihazın tüm ayrıntılarına göz atabilirler.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir