Yeni MacBook Pro Çıkış Tarihi Ve Özellikleri

Apple’ın yeni MacBook Pro’su, yine sevenlerini ve meraklılarını mutlu edecek gibi görünüyor. Makine göz önüne alındığında kullanıcıların çoğunluğunun yine çok seveceği, işlerinizi hızlı bir şekilde halledebileceği bir bilgisayara benziyor.

Macbook pro

Yeni MacBook’un özelliklerine bakacak olursak, 12 inç’lik 2304×1440 çözünürlüğe sahip ekranla ve diğer serileri gibi çok sessiz olacağı söylentilerinin bulunması yanında farklı özelliklerin de olabileceği söylentileri bulunmakta. Eski MacBookların sıkıntısı olarak bilinen sıkışık, tuşların yan yana olma durumunda şikateçi olanlar yeni MacBook’un, klavye tasarımının yenilenmesini umut ediyor.

OLED touchbar söylentileri;

OledTouchbar

MacBook Pro’yu, yeni grafik kartlarının hızlı Skylake işlemcileriyle görebilir, ayrıca klavye üzerindeki üst panelde bir Oled Touchbar‘ın da bulunacağı söylentileri bekleyenleri iyice meraklandırdı.
Üzerinde çeşitli fonksiyonların bulunduracağı dokunmatik oled ekran, söylentiler doğruysa, çarpıcı konseptiyle etkileyici görünüyor. Yeni Apple MacBook farklılıklarla dolu ve hızlı, ince tasarımıyla etkilemeye aday gibi görünüyor. Çıkış tarihi hakkında kesin bilgi bulunmaksızın, 2017’nin ilk aylarında tanıtılacağı düşünülüyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir