Youtube Premium Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

Youtube en çok kullanılan sosyal platformlardan birisi olmasının yanında istediğimiz müziklere de erişmemizi sağlayan bir platform. Video içeriklerinin neredeyse hepsine sahip olan Youtube, uzun zamandır tamamen ücretsizdi. Hala ücretsiz fakat Youtube ekibi, yeni bir üyelik sistemi getirerek kullanıcılara çok daha kolaylık sağlamayı amaçladılar. Gereksiz olarak görülse de, aslında Youtube Premium üyeliğinin birçok avantajı bulunuyor. Bu yazımızda da Youtube Premium nedir ve ne gibi avantajlar sağlar sorusuna yanıt arayacağız.

Youtube Premium Nedir?

Youtube Premium, youtube’un hazırlamış olduğu paralı abonelik sistemidir. Bu sistem ile birçok şeye erişim sağlayabilir ve birçok yeni özelliğe sahip olabilirsiniz. Avantajları çok fazla bilinmediği için birçok kişi tarafından gereksiz ve boşa masraf olarak görülmektedir. Fakat özellikleri incelendiğinde durumun böyle olmadığı ve oldukça uygun fiyatlara birçok özellik sunduğunu görebiliriz.

Youtube Premium

Youtube Premium’un Sağladığı Avantajlar

Liste olarak Youtube Premium avantajlarını sıralayacak olursak,

  • Reklamsız tüm videoları izleyebilme özelliği
  • Kanalların videolarını indirebilme ve çevrimdışı izleyebilme
  • Youtube ekranını telefonunuzda küçülterek çalıştırabilme
  • Youtube Orginals isimli dizi/film platformuna erişebilme
  • Youtube Music isimli müzik servisine erişebilme, çalma listeleri oluşturabilme ve arka planda dinleyebilme

Youtube Premium üyeliği satın aldığınızda yukarıda belirttiğimiz tüm özellikleri kullanabiliyor ve avantajlardan faydalanabiliyor olacaksınız. Youtube Music platformunda Youtube üzerinde bulunan tüm müziklere de erişebileceksiniz. Düşünülenin aksine oldukça kullanışlı olan Youtube Premium, gelecekte herkesin kullandığı bir abonelik sistemi olabilir.

Youtube Premium Fiyatları

Detaylı bir üyelik listesine sahip olmayan Premium, oldukça uygun fiyat politikasıyla da dikkat çekmeyi başarıyor. İlk 1 ay hangi paketi alırsanız alın ücretsiz bir şekilde üyeliğinizi kullanabiliyorsunuz. İlk 3 aydan sonra ise ödeyeceğiniz fiyatlar şu şekilde,

  • Normal kullanıcılar için ayda 16,99TL
  • Aile Paketi (5 kişiye kadar kullanabilme) için ayda 25,99TL
  • Öğrencilere özel paket için ayda 9.99TL

Yukarıda da belirttiğimiz gibi sağladığı özelliklerin yanında oldukça uygun bir fiyata sahip. İsterseniz bugün Youtube Premium abonesi olarak bir ay ücretsiz deneyebilir ve daha sonrasında iptal edebilirsiniz. Beğendiğiniz takdirde ödeme yaparak kullanmaya devam edebilirsiniz. Oldukça avantajlı Youtube Dünya’sını denemeyi unutmayın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir