Altın renkli iPhone 5S 10 bin dolara eBay’da alıcı buldu!

iPhone 5S’ler sahipleriyle buluştu, stoklar tükendi şimdilerde yeni stokların Apple Store‘lara ulaşması bekleniyor. Apple’ın kargo kayıtlarında bu tarih için gelecek ay yani Ekim belirtilmiş. Ekim ayına kadar iPhone 5S satışları beklemede. Zaten Ekim ayı sonlarına doğru 100 ülkede satışta olacaktı. Sanıyorum bu tarihler birbirine yakınlık gösterecek. Bu çerçeveden bakıldığında ne kadar büyük bir nakliyatın beklediğini tahmin edebiliriz.

20 Eylül itibariyle satılan iPhone 5S ve iPhone 5C bir şekilde alıcısıyla buluşmaya çalıştı. Apple Store’lar önünde uzun kuyruklar oluştu. iPhone 5S’in renk seçenekleri arasında olan altın renkli cihaz, çok az sayıda mağazalardaydı. Bu az sayıda olan cihazlar da çarçabuk satıldı ve bitirildi. Yani altın renkli iPhone 5S sahibi çok az. Bu şanslı olanlardan birisi de akıllılık etmiş ve ürünü eBay’dan satışa çıkarmış.

iphone 5s altın rengi

10 bin dolar karşılığında altın renkli iPhone 5S alıcı buldu. Yine başka bir satıcı da 3 adet altın renkli iPhone 5S’i eBay’de 4.6 bin dolara satabildi. Yani stokların tükenmiş olması, altın renklilerin az sayıda üretilmiş olması bu cihaza sahip olma isteğini daha da artırmış gibi görünüyor. Parayı bastırmış almış vatandaşlar. 🙂 199 dolardan alınan cihazların bu denli fiyatlara satılabilmesi çok karlı bir iş olduğunun da altını çiziyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir