Altın renkli iPhone 5S fotoğraflarda

Sızıntı medyası diye bir tabir oluşacak yakında. Her teknoloji devinin ya başına geliyor ya da gerçekten kendi haberleri doğrultusunda ufak sızıntılar çıkıyor. Bu yüzden sızıntı bir medya kategorisi olabilir. 🙂 iPhone 5S’in tanıtım yapılma tarihi olarak 10 Eylül çok güçlü bir tarih. Bu tarihe de çok birşey kalmadı. Heyecan dorukta diyebiliriz.

Heyecan sadece Apple cephesinde olmayacak. Diğer firmalar da bu tarihlere yakın tanıtımlar gerçekleştirecek ve tabiki birbirlerini de izleme fırsatı bulacaklar. Rakip analizi yani ;). Yeni iPhone 5S için birçok sızıntı ve iddia ortaya atıldı. İşte bunlarda birisi de altın renkli iPhone. İşte bu duyumu doğrulayan bir fotoğraf daha sızdırıldı. Japon internet sitesi ASCII bu sızıntının sahibi.

iPhone 5S altın renkli

iPhone 5S‘in renk seçenekleri ne olacak diye birçok spekülasyon var. Ancak tahminime göre tam da bu fotoğrafta olduğu gibi geleneksel siyah ve beyaz renkli iPhone şeklinde gelecek. Yanına bir de altın renkli seçenek eklenip gelenek hafiften renklendirilecek. Premium bir seçenek gibi. Fotoğrafa dikkatli baktığımızda arka kapaktaki iPhone yazısı biraz daha ince zarif bir şekilde yazılmış. Yani çok ufak bir değişiklik var. Onun dışında bir değişiklk yok.

ASCII’nin bir diğer iddiasıda yeni kasanın Moumontai tarafından üretildiği. Bildiğiniz gibi iOS 7’de de sona yaklaştık. Yeni bir beta güncellemesi gelmeyip direk ana sürüm iOS 7‘ye Eylül ayı tanıtımlarında kavuşabiliriz. Bunun dışında iPhone 5C de beklenen diğer ürünler arasında.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir