Force Touch Özellikle Yeni 15-inç MacBook Pro Satışa Sunuldu

Apple’ın daha önceden tanıtımına yeni konferansında yer vereceği düşünülen Force Touch özellikli 15-İnç MacBook Pro bugün itibariyle satışa sunuldu. iPhone Lightning Dock’un çıkış yapması ve hemen ardından da yeni 15-inç’lik MacBook Pro’nun pazara giriş yapması herkesi şaşırttı. Zira bu Apple kanadından beklenen bir hamle değildi. Ayrıca bu ürünlerin yanı sıra Apple’ın 27-inç Retina iMac’i de girdiği indirim ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Yeni MacBook Pro son geliştirmeler karşın Broadwell işlemcisi ile beklenenin üzerinde bir performans sunmuyor olsa da ürünün depolama performansında 2.5 kat daha artış görülüyor. Ayrıca yeni MacBook Pro daha az enerji tüketecek ve batarya ömrü çok daha uzun süreli olacak. Bilgisayarın grafik işlemcisi olarak ise AMD Radeon R9 M370X kullanılıyor. Bu kullanılan yeni ekran işlemcisi kartı ile Apple çalışanlarına göre yeni Mmac ortalama oalrak %80 oranında daha yüksek bir performans elde edecek.

15-inç MacBook Pro bu öne çıkan özelliklerinin yanı sıra son derece öne çıkan da bir etiket değerine sahip. 15-inç MacBook Pro $1999 fiyat etiketi ile alıcılarını kısa süre sonra raflarda bekliyor olacak.

 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir