Haftanın iOS Uygulamaları

Bu haftanın uygulamaları arasında bir adet gerçeklik uygulamasının yanı sıra fitness düzeninizi takip etmenizi sağlayacak bir uygulama ve her hafta olduğu gibi oyunlar var.

Holo

Holo uygulaması App Store’a yeni düşen bir uygulama değil fakat gerçeklik üzerine tasarlanan bir uygulama olması sebebiyle haftanın uygulamaları arasına girmeyi başardı. Holo uygulaması ile çevrenizdeki insanların ve hayvanların fotoğraf ve videolarını çekerek hologram ekleyerek arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlıyor. Film karakterlerinden ünlülere, atletlerden müzisyen ve komedyenlere birçok seçenekten birini seçin. Her hafta yeni içerik eklenen uygulamayı kullanabilmek için iOS10 ve üzeri sürüme sahip olmanız gerekiyor. Uygulamanın performanısı ile ilgili bazı olumsuz yorumlar olsa da uygulama eğlence amaçlı denemeye değer. Holo uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunuluyor.

Sweat Deck

Sweat Deck, fitness yaparken spor düzeninizi kartlar vasıtasıyla takip etmenizi sağlayarak efektif çalışmalarınızı sonuz kombinlerle düzenlemenizi sağlayan bir uygulama. Konsept çok basit, bir antrenman ayarlayın ve masada çıkan kartları takip ederek bu çalışmayı takip edin. Uygulamada kendi kendine gelen bir varsayılan liste bulunuyor ve ekstradan joker kartlar da bulunuyor. Joker kartlarla ekstra çalışmalar yapabiliyorsunuz. Sweat Deck uygulaması App Store’da ücretsiz olarak bulunuyor.

Radio Callbox

Bas konuş özelliği kullanarak arkadaşlarınız ve ailenizle iki yönlü anlık olarak görüşme yapabilmek için, birçok uygulama var ki bu uygulamalarda hesap oluşturarak kullanıcı girişi yapmanız veya Facebook, Twitter gibi sosyal ağları kullanarak giriş yapmanız gerekiyor. Bu işlemi yapabilmek için birçok uygulama seçeneğinin olduğunu biliyoruz fakat herhangi bir hesaba ihtiyacınız olmadan bu işlemi yapabileceğiniz bir alternatifinizin olması biraz daha cazip geliyor. 2 yönlü radyo tarzı görüşmeler için hiçbir hesap oluşturmadan sadece cihazınıza kurup kullanmaya başlayabileceğiniz bir uygulama olan Radio Callbox uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunuluyor.

Touchdowners

Touchdowners, oynaması basit ve fizik tabanlı bir spor oyunu olup topu alarak dokunuş hareketleriyle rakibinizin bitiş alanına ulaştırmayı hedeflemenizi gerektiren bir oyun. Üç kişiden oluşan ve yüksek derecede eğitilmiş olan bir takımı kontrol ederek bu ekibi mücadelelerle zıplatıp rakibin bitiş noktasına ulaştırmanız gerekiyor. Oyun içerisinde küresel sıralamanın olduğu bir çoklu mod ve iki oyunculu bir kafa kafaya mod bulunuyor. Touchdowners oyunu App Store’da ücretsiz olarak bulunuyor.

Age of Rivals

Age of Rivals oyunu strateji oyunlarından ilham alınarak geliştirilen, 1 veya 2 oyuncuyla 10 dakika içinde oynanabilecek olan ve bol bol derinlik hissiyatı ile yeniden oynanabilirlik seviyesi oldukça yüksek olan bir oyun. Şimdilik çevrimdışı oynanabilen bir oyun olmasa da geliştiricileri tarafından bu konu üzerinde çalışmaların devam ettiği söyleniyor. Oyun içi satın almaların bulunmadığı oyunu cihazınıza yüklediğinizde bütün içeriklerin kilidi açılmış olarak geliyor ve App Store’da 0.99 dolardan satılıyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir