Sn0wbreeze 2.8b8 iOS 5 GM Jailbreak

Geçtiğimiz gün yayınlanan ve iOS 5 beta serisinin son sürümü olan Golden Master olarak adlandırılan iOS 5 beta sürümünün yayınlanmasının ardından iH8sn0w iOS 5 Beta GM için Sn0wbreeze 2.8b8 jailbreak sürümünü yayınladılar. Sn0wbreeze otomatik olarak cihazınızın modeli ve iOS sürümünü tespit eder. Apple Developer hesabı olup da iOS 5 beta serilerini yükleyebilen kullanıcılar Sn0wbreeze 2.8b8 ile iOS 5 GM sürümünü jailbreak yapıp kullanabilirler. Bilindiği üzere Sn0wbreeze kişiselleştirilmiş FW (custom fw) oluşturmak sureti ile cihazınızın baseband sürümünü yükseltmeden sürüm yükseltmenizi sağlayan en popüler jailbreak uygulamalarından bir tanesidir.

Sn0wbreeze 2.8b8 iOS 5 GM Jailbreak

Aşağıdaki bağlantılardan Sn0wbreeze 2.8b8 jailbreak uygulamasını işletim sisteminize özel olarak indirebilirsiniz. Bu sürüm ile sadece iOS 5 beta sürümlerini jailbreak yapabilirsiniz.

Sn0wbreeze 2.8b8 jailbreak İndir

Ayrıca Sn0wbreeze jailbreak uygulamasının en son sürümünü her zaman bu sayfadaki başlıktan takip edebilir ve nasıl jailbreak yapabileceğinizi resimli anlatımdan görebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir