Apple iOS 5.0.1 Sürümünü Yayınladı

iOS 5.0 kullanıcılarının yaşadıkları pil ömrü, otomatik odaklanma vb. sorunların giderildiği bir sürümün yayınlanacağını sizlere daha önce duyurmuş ve bir kaç tane beta sürümünün ardından az önce Apple, iOS 5.0.1 sürümünü yayınladı. Halen cihazları sim kilitli olan kullanıcıların iOS 5.0 sürümünün SHSH kaydını almadıkları ve Hacker’lar iOS 5.0.1 Jailbreak İçin Uyarıyor! konumuzdan da size bildirdiğimiz Pod2g isimli iOS hacker’ının bulduğu untethered jailbreak açığının iOS 5.0.1‘de kapatılmış olabileceği için bu sürüme cihazlarınızı yükseltmemeleri yerinde olacaktır. Jailbreak veya sim kilidi (unlock) gibi sorunları olmayan kullanıcılar iTunes veya direk olarak cihazlarından iOS 5.0.1 sürümüne mevcut sürümlerini yükseltebilirler.

iOS 5.0.1 Sürümü Yayınlandı

200’e yakın düzenlemenin yapıldığı belirtilen iOS 5.0.1 sürümünde en önemli beklenti şarj süresinde yaşanan kullanıcı şikayetlerinin giderilecek olması ile iPhone 4S’in Siri ile ilgili bir takım hatalarının giderilmesi bekleniyor.

Güncelleme 2 : iOS 5.0.1 jailbreak için Sn0wbreeze 2.8.b11 jailbreak uygulaması yayınlandı, buradaki konudan>> bilgi alabilir ve uygulamayı indirebilirsiniz

Güncelleme 1 : Apple’ın güvenlik güncellemesi adı altında açıklandığına göre muhtemelen bu sayfada detaylıca açıkladığımız Pod2g’nin tepit ettiği iOS 5.0 untethered jailbreak açığı kapatılmış görünüyor. Gelişmeler geldikçe konumuzu güncellemeye devam edeceğiz.

Orjinal iOS 5.0.1 Restore IPSW Dosyaları

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir