Redsn0w 0.9.9b6 iOS 5 Tethered Jailbreak

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 5 final sürümü ile beraber eş zamanlı olarak sunulan Redsn0w iOS 0.9.9b4 bilindiği üzere iOS 5 beta sürümüne ait bir jailbreak olmakla beraber aynı zamanda iOS 5 final sürümünde de kullanılabiliyordu. Ancak Redsn0w 0.9.9b4 bazı işlevleri tam anlamı ile yerine getiremiyor final sürümü ile de tam uyum gösteremiyordu. Bu nedenle Dev Team bir kaç gün önce Redsn0w 0.9.9b5 iOS 5 tethered jailbreak sürümünü yayınlamıştı.

Bu sürümle beraber artık bu sayfada da detayları ile anlattığımız şekilde iOS 5 jailbreak için ayrıca IPSW (ios 5 işletim sistemi) dosyasını seçme zorunluluğu ortadan kalkmıştı. Bugün ise Redsn0w 0.9.9b6 güncellemesi konum servislerindeki hatayı gidermek için yayınlandı, yazımızın devamındaki bağlantıdan hem Mac hem de Windows sürümünü indirip kullanabilirsiniz.

Redsn0w 0.9.9b6 iOS 5 Jailbreak

Redsn0w 0.9.9b6 sürümünü şu anda iOS 5’inizi jailbreakli olarak kullanıyorsanız üzerine jailbreak yapmak sureti ile kullanabilirsiniz.

Yeni özellikleri ile beraber kısa süre sonra sizlere Redsn0w Jailbreak resimli anlatımızı da yeni fonksiyonlarla yeniden hazırlayacağımızı da bildirmek isteriz. Redsn0w 0.9.9b6 jailbreak uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

6 Comments

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir